top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN 

  

   

Artikel 1 Verkoper 

Bakmama (verder wordt naar Bakmama verwezen als zijnde de 'Verkoper') is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer . Het BTW nummer is BE0667 594 877

Artikel 2 Verkoopsovereenkomst 

De verkoopsovereenkomst komt tot stand tussen Bakmama en de meerderjarige opdrachtgever (de 'Koper'), op het ogenblik dat de orderbevestiging via e-mail wordt bevestigd aan de Koper. Ieder die een bestelling plaatst bij Bakmama, verklaart zich akkoord met deze verkoopsvoorwaarden. 

Het elektronisch bewijs (bijvoorbeeld : e-mail) wordt door alle betrokken partijen aanvaard binnen het kader van de verkoopsovereenkomsten en relaties. 

 

Artikel 3 Bestellen 

Door een bestelling bij Bakmama te plaatsen geef je te kennen akkoord te gaan met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden. 

Bakmama bakt enkel op bestelling. De opdrachtgever dient een bestelling minstens 7 dagen voorafgaand aan de gewenste verzenddatum, levering of afhaling te plaatsen. Een bestelling voor een desserttafel dienst minstens 10 dagen op voorhand geplaatst te worden. Voor last-minute bestellingen neemt u contact met ons op voor eventuele beschikbaarheid. 

 

Artikel 4 Prijzen en productinformatie 

Al onze prijzen zijn in Euro,  exclusief verzendingskosten.  Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen.  

Omdat alle koekjes en taarten met de hand gemaakt zijn, kunnen de vormen, kleuren en decoraties van onze producten afwijken van de producten getoond op de website www.bakmama.be. Bakmama kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.  

 

Artikel 5 Betaling 

Betaling kan gebeuren via overschrijving op BE93 9731 0480 2167   tnv Evelyne Verhaege 

Uw bestelling wordt pas verzonden, thuisbezorgd of afgehaald wanneer wij het volledige factuurbedrag op de rekening ontvangen hebben.  

Bij de bestelling van een desserttafel wordt een voorschot van 30% gevraagd, uiterlijk 7 dagen voor de levering of afhaling te voldoen. 

Bij een desserttafel wordt een borg van 50 euro gevraagd voor het gebruikt van schalen en of decoratie. Na controle bij teruggave en indien alles volledig is, wordt de borg terugbetaald. 
 
Artikel 6 Verzenden en leveren 
Wij verzenden alle bestellingen via B- Post. Taarten kunnen enkel afgehaald of aan huis geleverd worden. Onze koekjes worden met de grootste zorg ingepakt en breken daardoor maar zelden tijdens verzending. Toch blijven ze natuurlijk uiterst breekbaar en helaas kunnen wij geen invloed meer uitoefenen op de behandeling van onze pakketjes tijdens de verzending.  

Bakmama tracht een zo snel mogelijke levering te verzekeren. Bakmama kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om. 

De Koper bezorgt aan Bakmama het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend. 

In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de Koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding. 

Bezorgkosten: 5 euro voor pakketjes onder de 2 kg in België, voor verzendingen naar het buitenland, neem contact met ons op. Ontstane schade aan de bestelling tijdens verzending is voor risico van de opdrachtgever.  

Wij behouden ons het recht voor om onze verzendingstarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur. 

Thuislevering in Roeselare of binnen een straal van 10 km indien de bestelling méér dan 100 euro bedraagt is gratis. Buiten Roeselare rekenen we 0,35 cent per km. 

Vervoerskosten staan steeds duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur. 

 
Artikel 7 Privacy 

Gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.  

Artikel 8 Auteursrecht 

Alle woord- en beeldmerken op www.bakmama.be zijn eigendom van Bakmama tenzij anders wordt aangegeven. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bakmama is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.  

Artikel 9 Verzakingsrecht 

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop (wettelijke bepalingen in verband met verkoop op afstand, opgenomen in de Wet van 6 april 2010), zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 7 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de bestelling. Indien de bestelling minder dan 7 kalenderdagen bedraagt voor de verzending, levering of afhaling beschik je als consument niet over het recht om van de aankoop af te zien. 

Artikel 10 Allergenen

Bakmama maakt gebruik van producten als cacao, melkeiwit, lactose, tarwe, melk, soja, noten, sesam en gluten. Voor meer info kan je steeds mailen naar info@bakmama.be

bottom of page